Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk. További információk a sütik használatáról.
Csermely és Társa Kft.
Nyitólap
Kapcsolat
RSS
Print
RSS hírszolgáltatás

A legfrissebb hírek az Ön hírolvasóján, vagy pl. Outlook 2007 vagy Mozilla Thunderbird alatt már az Ön levelezőprogramjában is.

Ez a weboldal jelenleg RSS 2.0 hírszolgáltatással rendelkezik. Az Internet Explorer 7 és az 1.5 és ennél magasabb verziószámú Firefox automatikusan felismeri a hírszolgáltatást, és felajánlja Önnek regisztrálásra.

Link RSS hírszolgáltatásunkhoz:

» Aktuális hírek

Hogyan regisztrálhatunk az RSS hírszolgáltatásra?

Ha egy weboldal RSS hírszolgáltatást kínál, akkor a böngésző címsorában jobbra fent egy narancsszínű ikon jelenik meg. Rákattintva úgynevezett dinamikus könyvjelzőt tehetünk ki, amely automatikusan linkeket hoz létre a mindenkori legfrissebb cikkekhez.

Az RSS hírszolgáltatást legtöbbször saját linken keresztül is rendelkezésünkre bocsátják, amelyet ikonnal jelölnek meg. Ekkor a narancsszínű négyszögben szerepelnek az RSS betűk. Ha erre az ikonra, vagy a megfelelően jelzett linkre kattintunk, rendszerint közvetlenül az XML-fájlhoz jutunk. Ezután e fájlnak a webcíme lemásolható, és közvetlenül beilleszthető egy RSS-olvasóba.

Címünk:
Csermely és Társa Kft.
8230 Balatonfüred
Fürdő u. 25.
Telefon: 87/580-650
Telefax: 87/580-664
E-mail: szalon@csermelyestarsa.hu, szerviz@csermelyestarsa.hu, raktar@csermelyestarsa.hu
Internet: www.csermelyestarsa.hu
Nyitva tartás:

Értékesítés:
Hétfőtől péntekig 8-17 óráig (kérésre tovább is vagyunk)
szombaton zárva (előre egyzetetett időpontban kinyitunk)
vasárnap zárva vagyunk

Szerviz:
hétfőtől péntekig 8-17 óráig tart nyitva
szombaton ZÁRVA, kivéve Június-Július-Augusztus hónapokban: 9-13 óráig tart nyitva
vasárnap zárva

Alkatrész:
hétfőtől péntekig 8-17 óráig
szombaton ZÁRVA, kivéve Június-Július-Augusztus hónapokban: 9-13 óráig tart nyitva
vasárnap zárva

Mobilitásgarancia 0-24 óráig hívható: 1/345-1776 és ingyenesen: 80/204-143
Az alábbi szolgáltatásokat nyújtjuk:
Volkswagen és Škoda gépkocsik garanciális és garanciaidőn túli szervizelése, VW, Škoda, Audi, Seat és egyéb márkák szervizelése, javítása, karosszériajavítás, fényezés, zöldkártya, futóműbeállítás, fékhatás-mérés, fényszóróbeállítás, gumicsere, műszaki vizsgáztatás, klímajavítás, autómosás, gyári és utángyártott alkatrészek értékesítése, autós tartozékok értékesítése, autómentés, teljeskörű kárügyintézés, hitelügyintézés stb.