Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk. További információk a sütik használatáról.
Csermely és Társa Kft.
Nyitólap
Kapcsolat
RSS
Print
Újdonság a Volkswagenről
2016/12/22
A Volkswagen a 2017-es fogyasztói elektronikai kiállításon

A Volkswagen a 2017-es fogyasztói elektronikai kiállításon: az összekapcsolhatóságot személyes digitális élménnyé alakítják át

• A Volkswagen bemutatja a jövő egyéni összekapcsolhatósági modelljét
• Az intuitív működés és ellenőrzés következő szakaszának áttekintése
• Az előremutató I.D. elektromos autót először mutatják be az Egyesült Államokban

A Las Vegasi fogyasztói elektronikai kiállításon a 2017. január 5-8 között sorra kerülő CES-en a Volkswagen bemutatja a jövő mobilitására vonatkozó elképzelését: az okos összekapcsolhatóság és a fenntartható gépkocsik világát.

A Volkswagen a 2017-es fogyasztói elektronikai kiállításon az emberek, a gépkocsik és az őket körülvevő környezet összekapcsolására összpontosít. "Az AppConnect alkalmazásnak köszönhetően ügyfeleink már ma is bármilyen okostelefont összekapcsolhatnak gépkocsijukkal, a Volkswagen User-ID (felhasználó azonosító) alkalmazással pedig egy jelentős lépést teszünk előre"- mondja Dr. Volkmar Tanneberger, a Volkswagen elektromos és elektronikai fejlesztési főnöke. "A Partner szolgáltatások zökkenőmentes beépítése a saját online szolgáltatásainkkal kombinálva teljesen új felhasználói élményt fog létrehozni."-tette hozzá.

Az érintőképernyők és kezelői felületek új koncepciója szintén a bemutatkozik Las Vegasban, melyek a Golf R Touch-ban (CES 2015) és a BUDD-e-ban (CES 2016). használt rendszerek következetes továbbfejlesztését jelentik. Mindezen túl a Volkswagen első alkalommal mutatja be az előremutató koncepciót képviselő ID elektromos gépkocsit Amerikában. Az innovatív CES kereskedelmi kiállítás tökéletes helyszín erre a célra, miután a Moduláris Elektromos Platformon (MEB) alapuló első kompakt Volkswagen koncepciója vegyíti a digitálisan összekapcsolt világot az elektromosan hajtott - és igény esetén- teljesen automatizált gépkocsival, amelyet innovatív vezérlő rendszerrel láttak el.
A CES a fogyasztói elektronika legnagyobb kereskedelmi kiállítása a világon, ahol a szektor összes új termékét és szolgáltatását bemutatják. Az eseményt az elektronikai szektorban a digitalizálási trendek és az innovatív fejlesztések elsődleges fórumának tekintik.


Címünk:
Csermely és Társa Kft.
8230 Balatonfüred
Fürdő u. 25.
Telefon: 87/580-650
Telefax: 87/580-664
E-mail: szalon@csermelyestarsa.hu, szerviz@csermelyestarsa.hu, raktar@csermelyestarsa.hu
Internet: www.csermelyestarsa.hu
Nyitva tartás:

Értékesítés:
Hétfőtől péntekig 8-17 óráig (kérésre tovább is vagyunk)
szombaton zárva (előre egyzetetett időpontban kinyitunk)
vasárnap zárva vagyunk

Szerviz:
hétfőtől péntekig 8-17 óráig tart nyitva
szombaton ZÁRVA, kivéve Június-Július-Augusztus hónapokban: 9-13 óráig tart nyitva
vasárnap zárva

Alkatrész:
hétfőtől péntekig 8-17 óráig
szombaton ZÁRVA, kivéve Június-Július-Augusztus hónapokban: 9-13 óráig tart nyitva
vasárnap zárva

Mobilitásgarancia 0-24 óráig hívható: 1/345-1776 és ingyenesen: 80/204-143
Az alábbi szolgáltatásokat nyújtjuk:
Volkswagen és Škoda gépkocsik garanciális és garanciaidőn túli szervizelése, VW, Škoda, Audi, Seat és egyéb márkák szervizelése, javítása, karosszériajavítás, fényezés, zöldkártya, futóműbeállítás, fékhatás-mérés, fényszóróbeállítás, gumicsere, műszaki vizsgáztatás, klímajavítás, autómosás, gyári és utángyártott alkatrészek értékesítése, autós tartozékok értékesítése, autómentés, teljeskörű kárügyintézés, hitelügyintézés stb.