Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk. További információk a sütik használatáról.
Csermely és Társa Kft.
Nyitólap
Kapcsolat
RSS
Print
Akció
2017/01/19
Jetta. Hagyományos értékek kortalan formába öntve.
Amire mindig is vágyott, most elérheti.

Egyszerre dinamikus és elegáns, de egy pillanatig sem hivalkodó. Alacsony fogyasztású és károsanyag.kibocsátású motorjai kiemelkedően dinamikusak, 466 centiméteres hossza, 510 literes csomagtartója pedig minden körülmények között gondoskodik Ön és utasai kényelméről. Azoknak terveztük, akiknek a klasszikus lépcsőshátú limuzin a nagybetűs autó. Az értékei nyilvánvalóak, az ára viszont most meglepetést fog okozni.

 

Jetta induló alap ára: 5.125.950,- Ft

Őstermelői igazolvány, orvos-, ügyvéd-, gyógyszerész kamarai tagság valamint céges vásárlás esetén akár 20- 22 % kedvezmény!

Ajánlatunk keretében minden új Volkswagen Jettát 2,5% THM*-mel, forint alapon és akár 84 hónapos futamidővel kínálunk!

Részletes tájékoztatásért és ajánlat kérésért kérjük, keresse fel értékesítő kollégáink egyikét a szalon@csermelyestarsa.hu címen vagy a 87/580-650 telefonszámon.

 

A Jetta motorizáltságtól függő, kombinált átlagfogyasztása: 4,0-5,4 l/100km, CO2-kibocsátása: 103-125 g/km. Az üzemanyag-fogyasztási és CO2 -kibocsátási értékek az előírt szabvány (715/2007/EK rendelet) jelenleg érvényes változata szerint kerültek meghatározásra. Az értékek összehasonlítási alapként szolgálnak más járműtípusokkal szemben, nem szavatolják a jármű valós üzemanyag-fogyazstását. Az üzemanyag-fogyasztási és a CO2 -kibocsátási értékek a gépkocsin használt kerekek6gumiabroncsok függvényében változhatnak. A képen látható gépkocsi extra felszereltségeket tartalmazhat.

* A THM meghatározása az aktuális feltételek és a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A THM értéke nem tükrözi a finanszírozás kamatkockázatát. A THM meghatározása 3 millió HUF finanszírozott összegre és 60 hónapos futamidőre készült. Eltérő finanszírozott összeg és futamidő esetén mértéke módosulhat.


Címünk:
Csermely és Társa Kft.
8230 Balatonfüred
Fürdő u. 25.
Telefon: 87/580-650
Telefax: 87/580-664
E-mail: szalon@csermelyestarsa.hu, szerviz@csermelyestarsa.hu, raktar@csermelyestarsa.hu
Internet: www.csermelyestarsa.hu
Nyitva tartás:

Értékesítés:
Hétfőtől péntekig 8-17 óráig (kérésre tovább is vagyunk)
szombaton zárva (előre egyzetetett időpontban kinyitunk)
vasárnap zárva vagyunk

Szerviz:
hétfőtől péntekig 8-17 óráig tart nyitva
szombaton ZÁRVA, kivéve Június-Július-Augusztus hónapokban: 9-13 óráig tart nyitva
vasárnap zárva

Alkatrész:
hétfőtől péntekig 8-17 óráig
szombaton ZÁRVA, kivéve Június-Július-Augusztus hónapokban: 9-13 óráig tart nyitva
vasárnap zárva

Mobilitásgarancia 0-24 óráig hívható: 1/345-1776 és ingyenesen: 80/204-143
Az alábbi szolgáltatásokat nyújtjuk:
Volkswagen és Škoda gépkocsik garanciális és garanciaidőn túli szervizelése, VW, Škoda, Audi, Seat és egyéb márkák szervizelése, javítása, karosszériajavítás, fényezés, zöldkártya, futóműbeállítás, fékhatás-mérés, fényszóróbeállítás, gumicsere, műszaki vizsgáztatás, klímajavítás, autómosás, gyári és utángyártott alkatrészek értékesítése, autós tartozékok értékesítése, autómentés, teljeskörű kárügyintézés, hitelügyintézés stb.