Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk. További információk a sütik használatáról.
Csermely és Társa Kft.
Nyitólap
Kapcsolat
RSS
Print
Újdonság a Volkswagenről
2016/12/13
Mikulásnak öltözve taxiztak a Rapülők tagjai a belvárosban


• Felbolygatta a belvárost a Rapmikulás

Budapest, 2016. december 12. – Nagy feltűnést keltett Budapest belvárosában a Rapmikulás a Rapülők zenekar tagjaival, amikor az együttes slágereit ontva egy felmatricázott, karácsonyi fényekben úszó Volkswagen Beetle-ben járták az Andrássy utat és a belvárost Budapesten, hogy megkocsikáztassák az utcán sétálókat és a Rapülők rajongóit.

A Papp László Budapest Sportarénában február 25-én 25 éves jubileumát ünneplő zenekar előre meghirdette Mikulás „akcióját”, mely szerint egy bizonyos időszakban bárkit elvisznek egy buszmegállónyi távolságra, sőt ajándékot is adnak, ha folytatni tudja egy adott Rapülők sláger szövegét. A nagy hideg ellenére sokan cirkáltak az adott útvonalon, hogy elcsípjék a fiúkat, akik tetőtől talpig Rapmikulásnak öltözve várták a vállalkozó kedvű utasokat. Az autó előtt egy nyitott Beetle kabrióban két krampusz és két krampuszlány haladt, hogy teljes legyen a Mikulás élmény, miközben Geszti Péterék Bogara bekamerázva fogadta az „áldozatokat”.

- Nagyon jó érzés volt, hogy még ebben a hidegben is ennyien vadásztak ránk – mondta Geszti Péter, Berkes Gábor és Szentmihályi Gábor. – Ami pedig kifejezetten meglepett minket, hogy az utasok jobban tudták a dalszövegeinket, mint mi magunk. Egy utas sem távozott üres kézzel, Best of Rapülők CD, szaloncukor, Volkswagen ajándékok, sőt páros jegyek a februári Aréna koncertre voltak a nyeremények.

Miközben Geszti Péter napszemüvegben sofőrködött, Szentmihályi Michel Gábor és Berkes Gábor a hátsó ülésről kommentálta az első üléseken zajló eseményeket.

- Volt olyan, aki nem is tudott velünk tartani az autóban, de a kedvünkért kilógott a munkahelyéről, csak hogy elmondja, egészen kiskorától a Rapülők rajongója – folytatta Geszti Péter. – Az egyik legérdekesebb találkozás pedig a Lánchídnál egy színes bőrű fiatalemberrel volt, aki bár nem ismert minket, szinte hibátlanul utánam mondta magyarul a szöveget. A legfiatalabb rajongónk pedig egy kisbaba volt, akinek a szülei kértek egy közös fotót a kicsivel.

Az este kissé fárasztó, de annál meglepőbb befejezése volt, amikor a Rapmikulások Rubint Rékába botlottak a Nyugati Pályaudvarnál, aki annyira megörült nekik, hogy miután ment egy kört Péterékkel, a parkolóban jól megtornáztatta őket, és meginvitálta a csapatot egy január eleji edzésre. Bár kissé vonakodtak, a srácok végül elfogadták a meghívást, hiszen formába kell lendülniük a februári megashow-ra.


Címünk:
Csermely és Társa Kft.
8230 Balatonfüred
Fürdő u. 25.
Telefon: 87/580-650
Telefax: 87/580-664
E-mail: szalon@csermelyestarsa.hu, szerviz@csermelyestarsa.hu, raktar@csermelyestarsa.hu
Internet: www.csermelyestarsa.hu
Nyitva tartás:

Értékesítés:
Hétfőtől péntekig 8-17 óráig (kérésre tovább is vagyunk)
szombaton zárva (előre egyzetetett időpontban kinyitunk)
vasárnap zárva vagyunk

Szerviz:
hétfőtől péntekig 8-17 óráig tart nyitva
szombaton ZÁRVA, kivéve Június-Július-Augusztus hónapokban: 9-13 óráig tart nyitva
vasárnap zárva

Alkatrész:
hétfőtől péntekig 8-17 óráig
szombaton ZÁRVA, kivéve Június-Július-Augusztus hónapokban: 9-13 óráig tart nyitva
vasárnap zárva

Mobilitásgarancia 0-24 óráig hívható: 1/345-1776 és ingyenesen: 80/204-143
Az alábbi szolgáltatásokat nyújtjuk:
Volkswagen és Škoda gépkocsik garanciális és garanciaidőn túli szervizelése, VW, Škoda, Audi, Seat és egyéb márkák szervizelése, javítása, karosszériajavítás, fényezés, zöldkártya, futóműbeállítás, fékhatás-mérés, fényszóróbeállítás, gumicsere, műszaki vizsgáztatás, klímajavítás, autómosás, gyári és utángyártott alkatrészek értékesítése, autós tartozékok értékesítése, autómentés, teljeskörű kárügyintézés, hitelügyintézés stb.