Az új Polo

Figyel. Figyelmeztet. Fékez.
új Polo1

Minden irányból véd – minden irányból szép A Polo figyel Önre – még elődjénél is több biztonsági segédrendszerével mindent szemmel tart, ami környezetében zajlik. Leginkább azonban ő maga vonzza a tekinteteket, amiről mélyen húzódó övvonala, dinamikus részletei és új fényszórók jellemezte, teljes egészében új fejlesztésű formavilága gondoskodik – minden egyes úton.

Segít vigyázni a gyalogosokra!
Váratlanul gyalogos lép az úttestre - járművezetőként Önnek gyorsan kell reagálnia, amiben a gyalogosfelismerés alapfelszerelésként kínált technikája segítheti nagyban (A rendszer működési határain belül). A rendszer először is villámgyorsan érzékeli az úttestre váratlanul kilépő gyalogost, s vizuális, illetve hangjelzéssel figyelmeztet. Amennyiben Ön nem fékez, rövid figyelmeztető fékezés hívja fel figyelmét a távolság kritikus mértékére, azaz a gázolásveszélyre, miközben a rendszer előkészíti a fékberendezést a vészfékezésre, így azonnal a maximális fékerő állhat az Ön rendelkezésére. Ha pedig Ön még erre sem reagál és továbbra sem fékez, a segédrendszer vészfékezést aktivál, ideális esetben megelőzve a gázolást, vagy legalább mérsékelve annak súlyosságát. A gyalogosfelismerés az alapfelszereltséghez tartozó városi vészfékfunkcióval (City Emergency Braking) kiegészített Front Assist környezetfelügyelő rendszer bővítése.

 

Látogasson el balatonfüredi Márkakereskedésünkbe, ahol élőben is megtekintheti az új Polo-t!

Amennyiben szeretné menet közben is kipróbálni, keresse értékesítő kollégáinkat a 87/580-650 telefonszámon vagy a szalon@csermelyestarsa.hu  email címen.

A TSI benzinmotorokat kiemelkedő teljesítményszint és gazdaságosság jellemzi, maximális forgatónyomatékuk már az alacsony fordulatszám-tartományokon is rendelkezésre áll. E korszerű aggregátok a kis hengerűrtartalom, a turbófeltöltés és a közvetlen befecskendezés kombinációjával mindvégig egyenletes vonóerőt biztosítanak. Ehhez a downsizing-technológiát alkalmazták a tervezők, az erőforrások így viszonylag kis összlökettérfogatból produkálnak nagy teljesítményt.
A TDI motorok turbófeltöltéssel és common-rail közvetlen befecskendezéssel működő dízel erőforrások, amelyeket egyaránt kiemelkedő takarékosság, magas vonóerő- és teljesítményszint jellemez, emellett különösen halk járásúak és tekintélyes forgatónyomatékuk révén a sportos vezetésben is kiváló partnerek.