Csermely és Társa Kft. Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. EURO 2020: átvette az első Volkswageneket az UEFA
2021.02.01.
Újdonság a Volkswagenről

EURO 2020: átvette az első Volkswageneket az UEFA

Wolfsburg/Budapest – A koronavírus miatt 2020 helyett 2021 lesz a labdarúgó Európa-bajnokság éve. A szervezés javában zajlik, a Volkswagen, amely a rangos sportesemény hivatalos szállítója, Koppenhágában átadta használatra az első járműveket az UEFA helyi irodájának.

EURO 2020

A világ egyik legfontosabb futballünnepének előkészítése hosszú hónapok óta zajlik az UEFA EURO 2020 tizenkét helyszínén. Az Európa-bajnokság hivatalos mobilitási partnereként a Volkswagen elsőként a dán fővárosban bocsátotta a helyi szervezőbizottság rendelkezésére a mindennapi munkához elengedhetetlen autókat. Hamarosan – legyen szó Budapestről, Münchenről, Rómáról vagy Koppenhágáról – az UEFA munkatársai két Volkswagen Tiguan és egy Volkswagen Caravelle segítségével végzik a munkájukat. A járművek mindkét oldalát a verseny hivatalos logója díszíti, a Volkswagen logót pedig az "Official Mobility Partner" (Hivatalos Mobilitási Partner) felirat egészíti ki.

 

Az Európa-bajnokság június 11-i megkezdéséig a Volkswagen flottája minden helyszínen, így Budapesten is fokozatosan bővül. A több száz autót számláló flottában hamarosan teljesen elektromos ID.3 és ID.4 modellek is szolgálatot teljesítenek. A Volkswagen célja, hogy az Európa-bajnokság során elsősorban az elektromos mobilitás témáját és az ebben vállalt vezető szerepét hangsúlyozza. "Nagyon reméljük, hogy a koronavírus-helyzet javulni fog az elkövetkező hetekben, illetve hónapokban, és hogy a bajnokság az eredeti tervek szerint valósul meg júniusban és júliusban" – mondta Stephan Franssen, aki az UEFA partnerségéért felel a Volkswagen marketing osztályán. "Természetesen készülünk az esetleges alternatív forgatókönyvekre, például helyszíni nézők nélküli versenyre is" – tette hozzá.

 

UEFA EURO 2020

 

Az UEFA tavaly egy évvel elhalasztotta a labdarúgó Európa-bajnokságot, melynek Magyarország az egyik társrendezője, 11 másik országgal közösen. A tornát 2021. június 11. és július 11. között rendezik meg. Az Eb története során először nincs konkrét házigazdája az eseménynek. A címvédő a portugál válogatott, a bajnoki címért ezúttal 24 nemzeti csapat, köztük a magyar küzd.

 

Az Eb házigazdái: Amszterdam (Hollandia), Baku (Azerbajdzsán), Bilbao (Spanyolország), BUDAPEST (Magyarország), Bukarest (Románia), Dublin (Írország), Glasgow (Skócia), Koppenhága (Dánia), London (Anglia), München (Németország), Róma (Olaszország), Szentpétervár (Oroszország).

 

A tervek szerint a Puskás Ferenc stadionban játsszák a Magyarország-Portugália, a Magyarország-Franciaország, a Portugália-Franciaország mérkőzéseket és az egyik nyolcaddöntőt.

 

Képaláírás: Rasmus Christensen (balra), a koppenhágai UEFA szervezőbizottság közlekedésért felelős menedzsere és Thomas Bruun Nielsen, a Volkswagen Denmark értékesítési vezetője

 

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.