Újdonság a kínálatban
2021.04.01.

Új modell a Volkswagen márkánál: érkezik a Taigo!

·         A Volkswagen most először enged betekintést új, sportos SUV kupé modelljének világába, amely várhatóan az év végén érkezik majd·         A Taigo1 megjelenésével egy sportos crossover modellel bővül a Volkswagen SUV kínálata a kisautók szegmensében·         Az új modell magával ragadó formatervével, korszerű kezelési koncepciójával és vezetéstámogató rendszerek széles kínálatával hódít
érkezik a Taigo!

Wolfsburg/Budapest – Az új Taigo rajtra készen áll! A modell hivatalos európai bemutatója előtt a Volkswagen felfedi hamarosan érkező crossover modelljének nevét. A Taigo új beszállóként a Volkswagen SUV kínálatát erősíti a kisautók kategóriájában. Az új modell dinamikus és érzelemgazdag formatervével hódít és vezetéstámogató rendszerek széles választékát illetve a legkorszerűbb hálózatba kapcsolhatósági megoldásokat vonultatja fel.

Akik egy, a megemelt üléspozíciót és a sportos kupé sziluettet egyesítő crossover szabadidőautóra (CUV – Crossover Utility Vehicle) vágytak, végre nem kell tovább várniuk. Az új Taigo gazdaságos TSI motorokkal érkezik a piacra, a szériafelszereltség részeként biztosítja a LED fényszórókat, modern kezelési koncepciót, teljesen digitalizált vezetőfülkét és vezetéstámogató rendszerek egész sorát kínálva az ügyfeleknek.

A Taigo alapja a sikeres Nivus modell Brazíliából, az európai piacra készülő darabokat pedig a spanyolországi Pamplonában gyártja a márka. Az új crossover szabadidőautó idén nyáron mutatkozik be, piaci bevezetése pedig 2021. év végén várható.

1, A jármű egy sorozatgyártás közeli tanulmányautó és kereskedelmi forgalomban még nem elérhetők Európában