Nagy család + Nagy Volkswagen = Nagycsaládos kedvezmény

Vásároljon 7 személyes Volkswagen modellt állami támogatással. Egyedi felszereltségű modellek 4 millió forint összkedvezménnyel
Nagycsaládos akció

Amit az állami autóvásárlási támogatásról elsősorban tudni érdemes:

- Vissza nem térítendő támogatás.
- Három- vagy többgyermekes családok, illetve egyszülős nagycsaládok vehetik igénybe.
- A támogatás összege 2,5 millió forint, ami maximum a jármű bruttó vételárának felét teheti ki.
- Legalább 7 személyes új személyautóra fordítható.
- Az Államkincstárnál, illetve a Kormányablakokban igényelhető.
- Feltétele a B kategóriás jogosítvány. Ha az igénylőnek nincs, jó a házas- vagy élettársé is.
- A gyerekszámnál a családi pótlékra jogosító gyerekek számítanak, a tartósan beteg vagy súlyosan fogyatékos gyerekek pedig életkortól függetlenül.
- Az autó nem adható vagy ajándékozható el három éven belül.
- A támogatás 2019. július 1-től 2022. december 31-ig igényelhető.
- További részletek a nagycsaládosok személygépkocsi-szerzési támogatásáról szóló 45/2019. (III.12.) Korm. rendeletben olvashatók.

 

Tudjon meg többet!

Szeretne még többet megtudni a Volkswagen hétüléses családi modelljeiről? Netán szívesen kipróbálná valamelyiket, vagy éppen árajánlatot kérne? Most ide kattintva könnyedén megteheti!

 

 

Tiguan Allspace

Az új, ismeretlen terep ritkán kényelmes. Annál fontosabb, hogy az utazás az legyen. Bőséges térkínálatával, akár már 6 450 740 Ft - tól elérhető. 7 ülésével és innovatív felszereltségével a Tiguan Allspace ön és családja számára a lehető legkellemsebbé teszi az utat.

Touran

A már 4 721 000 Ft - tól elérhető 7 személyes modell minden részlete az egyszerűbb mindennapokat szolgálja. Legyen szó bevásárlásról, a gyerekek óvodai/iskolai/különórás/edzésre menős logisztikai kihívásairól, vagy éppen a családi programokról. Egy biztos, az utazások során az autó újabb és újabb erényeit fedezheti fel.

Sharan

Az akár már 7 652 480 Ft - tól elérhető Sharan, variálható térkoncepciójával, elektromos tolóajtajaival és maximális kényelmet nyújtó három üléssorával készen áll a nagycsaládok mindennapjaira.