Csermely és Társa Hírek

Aktuális híreink

 • lnf
  Újdonság a Volkswagen Haszonjárművekről 2022.06.12.

  A Volkswagen két „Obi-Wan Kenobi” ihlette ID. Buzz típusú járművet mutatott be a Star Wars Celebration ünnepségen

  Wolfsburg/Budapest, 2022. június 9.– Két igazán különleges „Obi-Wan Kenobi” ihlette Volkswagen ID. Buzz is látható volt az idei Star Wars Celebration rendezvényen a kaliforniai Anaheimben (május 26–29.), a Volkswagen márka és az új, május 27-én a Disney+ streaming platformon debütált sorozat jelenlegi együttműködésének részeként. Az ID. Buzz „Light Side Edition” és az ID. Buzz „Dark Side Edition” bemutatójárművek, az Erő világos és sötét oldalát testesítik meg a Star Wars rajongók számára izgalmas és szemet gyönyörködtető látványvilággal.

 • vw
  Újdonság a Volkswagenről 2022.06.06.

  Új taggal büszkélkedhet az ID. család, már rendelhető a Volkswagen ID.5 és az ID.5 GTX

  Budapest 2022. június 8. – SUV coupé modellel bővül a Volkswagen tisztán elektromos meghajtású ID. portfóliója, Magyarországon is megjelent az ID.5 és az összkerékhajtású, sportosabb kivitel, az ID.5 GTX. A coupé formával a modell nemcsak az elektromos kínálatot szélesíti, hanem egy új piaci szegmensbe is bevezeti a Volkswagen márkát.Már rendelhető az új ID.5 és az ID.5 GTX

 • skoda
  Újdonság a ŠKODA-ról 2022.06.06.

  MEB-akkumulátorrendszerek gyártását kezdi meg Mladá Boleslav-i székhelyén a ŠKODA AUTO

  Mladá Boleslav/Budapest, 2022. május 18. – Mladá Boleslavban a ŠKODA AUTO megkezdi a Volkswagen-csoport Moduláris elektromos platformjának (MEB) műszaki alapjaira épülő, tisztán elektromos modellek akkumulátorrendszereinek gyártását, ezzel a cseh gyártó főüzeme a MEB-akkumulátorrendszerek egyetlen Németországon kívüli termelési helyszíne Európában. Az újonnan létesített gyártósoron mintegy 250 munkatárs évente több mint 250 ezer MEB-akkumulátorrendszert szerelhet össze a jövőben, amelyeket a ŠKODA járművein kívül a Volkswagen, az Audi és a SEAT márkák MEB-modelljeibe építik majd.

 • lnf
  Újdonság a Volkswagen Haszonjárművekről 2022.06.06.

  Karizmatikus on- és offroad-profi – A Volkswagen Haszonjárművek új Amarok sorozata

  Hannover/Budapest, 2022. április 26. – A Volkswagen Haszonjárművek bemutatja Amarok pickup-családja teljes egészében új fejlesztésű generációját, amely terepen és műúton egyaránt többet tud elődjénél. Németországban és Ausztráliában tervezték, Dél-Afrikában gyártják – az új Amarok magasfokú strapabíró képességével, a legszínvonalasabb felszereltséggel, vezetői segédrendszerek jelentősen kibővített kínálatával, valamint hajtásrendszerei jóval szélesebb választékával áll ismét a pickupok B-szegmensének élére. Az új Amarok első, egyelőre álcázott példányai már megjelentek Európa útjain.

 • vw
  Újdonság a Volkswagen Haszonjárművekről 2022.06.06.

  Az ID. Buzz nyerte el a Top Gear Electric Awards 2022-es „Év Elektromos Autója” díját

  Hannover/London/Budapest, 2022. április 12. – Az új Volkswagen ID. Buzz az „Év Elektromos Autója” („Electric Car of the Year”) kitüntetést nyerte el a 2022-es Top Gear Electric Awards zsűrijétől, akik különösen kiemelték az idei év folyamán a piacra érkező újdonság a Volkswagen „Ős-Bulli” (T1) sorozata által ihletett, ikonikus formavilágát. Színvonalas minőségét és közvetlen menettulajdonságait szintén az újdonság meggyőző erényei között méltatták.

 • lnf
  Újdonság a Volkswagen Haszonjárművekről 2022.06.06.

  A Volkswagen-csoport tisztán elektromos pickup és robusztus SUV bevezetését tervezi az Egyesült Államokban

  Wolfsburg/Budapest, 2022. május 26. – A Volkswagen-csoport tisztán elektromos pickup és robusztus SUV bevezetését tervezi az Egyesült Államokban. A Volkswagen-csoport Felügyelőbizottsága megerősítette az Igazgatótanács döntését.

 • lnf
  Újdonság a Volkswagen Haszonjárművekről 2022.06.06.

  A tanulmánytól a sorozatgyártású ID. Buzz1 modellig – Hogyan született meg az elektromos Bulli?

  Hannover/Budapest, 2022. május 6. – Nagyjából öt év kemény munkával telt el a Volkswagen Haszonjárművek és a Volkswagen Személyautók fejlesztőcsapatai részéről az ID. Buzz tanulmánymodell és az idén ősszel a kereskedőkhöz érkező sorozatgyártású kivitel bemutatása közötti időszak. Hogyan sikerült végül a tervezőknek egy tisztán elektromos kisbusz, illetve transzporter-változat formájában ötvözni a legendás „Ős-Bulli” (T1) alapelvét a koncepciómodell letisztult vonalvezetésével? Hogyan felelhettek meg a mérnökök ennek során a korszerű elektromos autókkal szemben a biztonság, a menetkényelem és a mindennapos használhatóság terén megfogalmazott minden elvárásnak? S hogyan kellett az összeszerelés és a főegységgyártás munkatársainak oly módon integrálniuk az összes komponenst a hannoveri termelési folyamatba, hogy az ID. Buzz ma már a további Bulli-modellekkel (T6.1 és új Multivan) közös szerelőszalagon készülhessen? Mindezen kihívások során a Volkswagen Haszonjárművek televíziós forgatócsoportja kísérte végig a résztvevőket, pontosan dokumentálva titkos munkájukat. Az így született izgalmas riport a https://youtu.be/AG-cTPRXle4 hivatkozáson tekinthető meg.

 • audi
  Újdonság az Audiról 2022.06.06.

  Világszerte élen a négy karika – Audi e-tron GT győzelem a 2022-es „Világ Autója Díjak” („World Car Awards”) szavazáson

  Ingolstadt/New York/Budapest, 2022. április 22. – Az Audi e-tron GT quattro a New Yorkban idén immár 18. alkalommal kiosztott „Világ Autója Díjak” („World Car Awards”) kitüntetések nagy nyertese. A „Világ Év Elektromos Autója” („World Electric Vehicle of the Year”), a „Világ Nagyteljesítményű Autója” („World Performance Car”) és a „Világ Év Autódizájnja” („World Car Design of the Year”) kategóriákban egyidejűleg jelölt modell végül a „Világ Nagyteljesítményű Autója” mezőnyében hódította el a világ egyik legjelentősebb és legtekintélyesebb – ezért az „Autós világ Oscar-díjaként” is emlegetett – trófeáját. Szavazatát megelőzően a világ minden tájáról több mint száz autós újságíró tesztelte széleskörűen a 2022-es díjakra nevezett modelleket.

 • vw
  Mobilnak maradni a Volkswagennel 2022.06.06.

  20 éve Golf R – Különleges exkluzív modellváltozattal ünnepli e mérföldkövet a Volkswagen R

  A Golf R „20 Years”1ubileumi modellel ünnepli a Volkswagen a Golf R huszadik születésnapját

 • vw
  Újdonság a Volkswagenről 2022.06.06.

  A Golf Variant lett a legjobb családi autó 2022-ben

  Budapest, 2022. március 29. – Az Autós Nagykoalíció (ANK) és a Járműipar.hu által szervezett Év Magyar Autója verseny idei kiírásában a Volkswagen ikonikus modellje a Golf is elismerést kapott, a Golf Variant változata nyerte el a Magyar Év Autója 2022 díj családi autók kategóriájának első helyét. A szakmai zsűri szerint a családi autók között a Golf Variant bizonyult a legjobbnak.

 • vw
  Újdonság a Volkswagen Haszonjárművekről 2022.01.03.

  Járműbiztonság: A Caddy öt csillagos értkelést kapott

  Hannover/Poznań, 2022. január 4. – A Volkswagen Haszonjárművek családjába tartozó Caddy elérte a legmagasabb, öt csillagos minősítést az Euro NCAP legutóbbi töréstesztjén. A konzorcium tesztje alapján az új Caddy nemcsak érezhetően biztonságosabbá vált, hanem már a jelenleg legjobbra értékelt személygépjárművek közé tartozik, és több különböző baleseti helyzetben is kiemelkedően teljesített.

 • vw
  Újdonság a Volkswagenről 2021.11.08.

  A sikeres ID. család tovább gyarapodik: az új ID.5 a Volkswagen első elektromos SUV coupé modellje

  Wolfsburg/Budapest, 2021. november 8.  – „Way to ZERO”: Az új ID.5 nem egyszerűen csak bővíti a sikeres ID. családot, a Volkswagen újdonsága tovább és egyúttal egy új piaci szegmensbe vezeti a márka új járműflottájának elektromosítását. Az elegáns, kifejező E-SUV coupé a 3.0 verziószámú ID. szoftverrel érkezik, amellyel más funkciók mellett javul a töltési teljesítmény és elérhetővé válik a hangvezérlés. A flotta által szolgáltatott adatok és a legújabb generációs segédrendszerek felhasználásával a Volkswagen az automatizált vezetés felé is megteszi a következő lépést.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.