Csermely és Társa Hírek

Aktuális híreink

 • vw
  Újdonság a Volkswagenről 2021.09.21.

  Új akkumulátor-laboratóriumok – Újabb lépést tesz saját akkumulátorcelláinak fejlesztése és gyártása felé a Volkswagen

  Salzgitter/Budapest, 2021. szeptember 20. – Európa egyik legkorszerűbb akkumulátorcella-kutatási és -fejlesztési laboratóriumát nyitotta meg szeptember 13-án Salzgitterben a Volkswagen Group Components. A vállalat ezzel tovább bővíti akkumulátortechnológiai szakértelmét és újabb lépést tesz az elektromos mobilitás céljait szolgáló, saját akkumulátorcelláinak fejlesztése és gyártása felé. A Volkswagen egységesített akkumulátorcellája a tervek szerint 2025-től Salzgitterben kerülhet le a gyártósorról. A jövőben összesen négy laboratóriumban mintegy 250 szakértő folytat kutatásokat az akkumulátorcellák fejlesztésének, elemzésének és tesztelésének szakterületein. A Volkswagen mintegy 70 millió eurót invesztál a szükséges eszközökbe és berendezésekbe.

 • vw
  Újdonság a Volkswagen Haszonjárművekről 2021.09.21.

  A Volkswagen Haszonjárművek, az Argo AI és a MOIA bemutatja az önvezető ID.BUZZ első prototípusát

  Hannover/München/Budapest, 2021. szeptember 9. – Fekete-fehér álcafestésben, tetején egy magas szerkezettel gurul be csendesen a csarnokba, ahol a Volkswagen Csoport New Auto Night eseménye zajlik a 2021-es Nemzetközi Autókiállítás esti programja keretében: Egyike a Volkswagen Haszonjárművek (VWCV) első öt, teljesen elektromos ID.BUZZ AD (Autonomous Driving) önvezető tesztjárműveinek, amelyek szériaváltozatai 2025‑től kezdődően jelennek majd meg az olyan kereskedelmi mobilitási szolgáltatók flottáiban, mint a MOIA. München a fejlesztési partner Argo AI európai központja is; a globális, autonómjármű-technológiai vállalat fejleszti azt az önvezető rendszert (SDS-t) – beleértve a térképeket, hardvert, szoftvert és a felhőalapú támogató infrastruktúrát is –, amelyet az ID. BUZZ AD  is használ. 2025‑ben debütál az önvezető ID.BUZZ AD Hamburgban, ahol utasait a MOIA által üzemeltetett járműmegosztási szolgáltatás keretében fogja eljuttatni úti céljaikhoz. Az eseményen Dr. Herbert Diess vezérigazgató elmondta: „A Volkswagen Csoport átalakulóban van, járműgyártóból piacvezető, szoftveralapú globális mobilitási szolgáltatóvá válik. Mi vagyunk az a cég, amely átértelmezi a mobilitást – fenntartható, egybekapcsolt és biztonságos mobilitási megoldásokkal a jövő generációi számára.”

 • audi
  Újdonság az Audiról 2021.09.21.

  Virtuális valóság az Auditól

  Ingolstadt/Budapest, 2021. szeptember 9. – Hamarosan virtuális világokba tehet utazást egy Audiban. A közeljövőben a hátsó ülésen utazók virtuális valóság (VR) szemüveget viselhetnek, hogy belevethessék magukat a játékok, filmek és prezentációk világába. A dolog érdekessége: A virtuális tartalom valós időben alkalmazkodik a jármű mozgásához vezetés közben. A kaliforniai roadshow alkalmával a holoride felkereste a potenciális játékgyártó stúdiókat azzal a céllal, hogy felkeltse a legjobb tartalomszolgáltatók érdeklődését az induló vállalkozás új technológiája iránt.

 • vw
  Újdonság a Volkswagenről 2021.09.15.

  A Volkswagennél mostantól elérhető az azonnali OTA frissítés valamennyi ID. modellhez

  Wolfsburg – A Volkswagen ACCELERATE stratégiájával gyorsítja az átalakulást a szoftverorientált mobilitás-szolgáltatóvá válás felé vezető úton. Mostantól minden ID. modell mobilhálózaton keresztül kapja meg a rendszeres szoftverfrissítést. Az eddigi tesztüzemmódban csak azon ügyfelek számára álltak rendelkezésre a frissítések, akik regisztráltak az úgynevezett „ID. First Movers Clubba”. Az „ID. Software 2.3” új funkciókkal rendelkezik és optimalizálja a már meglévőket. A Volkswagen a teljes ID. flotta hálózatba kapcsolásával teremti meg az új, ügyfélorientált üzleti modelljének alapjait. Jelenleg a Volkswagen az egyetlen olyan nagy mennyiségben gyártó vállalat, amelyik elérhetővé teszi ügyfelei számára ezt a technológiát.

 • vw
  Újdonság a Volkswagenről 2021.09.08.

  Betekintés a belépőszintű elektromobilitás jövőjébe: az ID. LIFE világpremierje

  Az IAA MOBILITY 2021 Nemzetközi Autókiállítás alkalmával a Volkswagen bemutat egy új kompakt crossover koncepciójárművetAz ID. LIFE1 egyesíti a fenntarthatóságot, a digitális technológiát, az időtlen formatervet és egy innovatív belső teretA koncepciójármű a felhasználókat és igényeiket tartja következetesen szem előtt, bepillantást engedve a városi mobilitás jövőjébeA Volkswagen felgyorsítja az elektromobilitásra való átállást az ACCELERATE stratégiával: Az ID. család 2025‑től kezdődően egy új modellel egészül ki a kisautók szegmensében

 • VW
  Újdonság a ŠKODA-ról 2021.09.07.

  25 éves jubileumát ünnepli a ŠKODA legenda

  Mladá Boleslav/Budapest, 2021. szeptember 8. – Új korszakba lépett 1996. szeptember 3-án a ŠKODA AUTO: Mladá Boleslavban megkezdte működését Európa egyik legmodernebb autógyára. Ezzel egyidejűleg ott kezdődött a márka legjelentősebb új modellje, a ŠKODA OCTAVIA sorozatgyártása. Azóta mintegy hétmillió példányban szállították ki az új OCTAVIA négy generációjának tagjait.

 • VW
  Újdonság a Volkswagenről 2021.09.07.

  Shaping Mobility Hub: a jövő mobilitása a Volkswagen szerint

  Budapest, 2021. szeptember 3. – A Volkswagen a müncheni Nemzetközi Autókiállítás (IAA MOBILITY) alkalmával indítja útjára új platformját a jövő mobilitása iránt érdeklődők számára. A Shaping Mobility Hub (www.shaping-mobility.volkswagen.com) platformon a felhasználók exkluzív történetekhez és vitás kérdésekkel kapcsolatos véleményekhez férhetnek hozzá, de az oldal emellett rálátást biztosít és széles körű kutatásra ad lehetőséget a fenntarthatóság, innováció, az elektromobilitás és a digitális életmód területén is.

 • VW
  Újdonság a Volkswagenről 2021.09.07.

  Mi a teendő vadgázolás esetén? Videóban mutatjuk

  Budapest, 2021. szeptember 1. – Szarvasbőgés idején – augusztus végétől szeptember végéig – jelentősen megnőnek a vadgázolásos esetek hazánkban, azonban sokan nem tudják, mi a teendő, ha elütöttünk például egy nagyvadat. Előfordulhat azonban olyan eset is, hogy gázolás nem történik, de az autó előtt átfutó kisállat miatt a sofőr félre rántja a kormányt, és így szenved balesetet. Hogy mit lehet tenni ilyen esetben? Erre válaszol a Das WeltAuto jogi videósorozatának első része, amelyben dr. Újvári Zoltán ügyvéd ad jogi tanácsot egy megtörtént eset kapcsán.

 • VW
  Újdonság a ŠKODA-ról 2021.09.07.

  Közlekedik a Család 2021 – Egy új ŠKODA KAMIQ modellért versengtek idén a családok

  Budapest, 2021. szeptember 2. – 2021. júniusában területi fordulóval indult, augusztus 29-én pedig országos döntővel zárult az ORFK–Országos Balesetmegelőzési Bizottság az Autós Nagykoalíció és a ŠKODA Magyarország közös támogatásával 10. alkalommal megrendezett Közlekedik a Család vetélkedő. A versenyen olyan gyermekes családok vehettek részt, ahol legalább az egyik szülőnek van érvényes B-kategóriás vezetői engedélye, a gyermekek életkora pedig 6 és 17 év között van.

 • ID.4
  Bemutató 2020.03.03.

  A Volkswagen bemutatta az új tisztán elektromos ID.4 kompakt SUV-t

  - A névválasztás eredménye: még az idén megérkezik az ID.41- Akár 500 kilométer: a színvonalas aerodinamika és gazdaságosság nagy hatótávot biztosít- Világautó: az ID.4 Európában, Kínában és az Amerikai Egyesült Államokban készül, illetve érkezik majd a piacra

 • Karácsonyi dísz
  Esemény 2018.12.17.

  Ünnepi nyitatartás

  Tájékoztatjuk Kedves Ügyfeleinket, hogy Márkakereskedésünk és Szervizünk 2018. december 22 - 2019. január 1. között zárva tart. 2019. január 2 - tól változatlanlul várjuk Önöket szalonunkban.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.