Csermely és Társa Kft. Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Közlekedik a Család 2021 – Egy új ŠKODA KAMIQ modellért versengtek idén a családok
2021.09.07.
Újdonság a ŠKODA-ról

Közlekedik a Család 2021 – Egy új ŠKODA KAMIQ modellért versengtek idén a családok

Budapest, 2021. szeptember 2. – 2021. júniusában területi fordulóval indult, augusztus 29-én pedig országos döntővel zárult az ORFK–Országos Balesetmegelőzési Bizottság az Autós Nagykoalíció és a ŠKODA Magyarország közös támogatásával 10. alkalommal megrendezett Közlekedik a Család vetélkedő. A versenyen olyan gyermekes családok vehettek részt, ahol legalább az egyik szülőnek van érvényes B-kategóriás vezetői engedélye, a gyermekek életkora pedig 6 és 17 év között van.

VW

Az ország 19 megyéjében és a fővárosban zajlott idén a közlekedésbiztonsági versenyt, amelynek elsődleges célja, hogy minél szélesebb körben felhívja a figyelmet a körültekintő, megfontolt és példamutató közlekedési magatartás fontosságára.

A 2021. június 5-én megrendezett területi vetélkedőkön közel 500 család mérte össze tudását. Nemcsak családok, hanem iskolák is versenyeztek: azokat az oktatási intézményeket, amelyek a vetélkedősorozaton a legtöbb családdal vettek részt, komoly nyereménnyel díjazták.

A Jászberényi Szent István Sport Általános Iskola és Gimnázium 1. helyezést ért el, és ezzel 500 000 Ft értékű, a 2. helyezett a Békéscsabai Petőfi utcai Általános Iskola 300 000 Ft értékű, míg a 3. helyezett debreceni Huszár Gál Gimnázium, Általános Iskola Alapfokú Művészeti Iskola 100 000 Ft értékű tan- és sportszert nyert.

A családi vetélkedő döntőjét 2021. augusztus 27-29 között Veszprém és Győr-Moson-Sopron megyében rendezték meg. A hét állomáson a versenyző családok közlekedésbiztonsággal összefüggő elméleti és gyakorlati feladatokat teljesítettek.

A Közlekedik a Család vetélkedő 2021. évi döntőjét a Beregi család nyerte Baranya megyéből, így ők vihették haza a fődíjat, egy új ŠKODA KAMIQ modellt, melyet az ORFK-OBB, az Autós Nagykoalíció és a ŠKODA Magyarország közösen ajánlott fel. Második helyezést ért el a budapesti Melegh család, míg a harmadik helyen a Hajdú-Bihar megyei Erdődi család végzett. A döntőbe jutott 20 család egy-egy 30 000 Ft értékű üzemanyag-utalványt, valamint egy-egy ajándékkártyát kapott, ezenkívül a 2-20. helyezett családi üdülést is nyertek.

„Ahhoz, hogy a család minden tagja épségben érkezzen meg úticéljához, nem elegendő biztonságos közlekedési magatartást tanúsítani: biztonságos járművet is kell választani” – mondta el az eredményhirdetés után Németh János, a ŠKODA hazai márkaigazgatója. „Kiemelten büszkék vagyunk arra, hogy ahogy a legtöbb modellünk, úgy ez a fődíjat jelentő KAMIQ is ötcsillagos eredményt ért el az EuroNCAP szigorú biztonsági tesztjén. A modell biztonsági felszereltségei között helyett kapott sávtartó automatika, és Pre safe vészfékrendszer, hét légzsák, tolatóradar, isofix gyermekülés rögzítők, vészhívó, tempomat és LED-es nappali menetfény is, így a Beregi család tagjai egy valóban biztonságos autóval utazhatnak. Sok balesetmentes kilométert kívánunk nekik is, és minden autósnak az utakon!”

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.