Csermely és Társa Kft. Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Rajtvonalnál az új Polo GTI
2021.05.13.
Innováció

Rajtvonalnál az új Polo GTI

-         Vázlatrajz nyújt bepillantást az új Polo GTI vonalaira-         A sikeres kompakt sportautó élesebb, tele van erővel és dinamizmussal-         A világpremier 2021 június végére várható

Rajtvonalnál az új Polo GTI

Wolfsburg/Budapest, 2021. május 13. – A hagyományos Wörthersee-tónál rendezett GTI találkozó időpontja előtt, mely a COVID-19 miatt ezúttal sem kerül megrendezésre, a Volkswagen első pillantást enged az új Polo GTI-re. A kompakt sportautó a nemrég bemutatott új Polo alapjaira épül, és a termékcsalád prémiumváltozata lesz. Ez a GTI modell is a tiszta dinamizmust és az expresszív dizájnt képviseli - a GTI koncepció sikertényezőit. Az új Polo GTI hivatalos világpremierjére 2021. júniusának végén kerül sor.

"Egyszer GTI, mindig GTI" - így fejezik ki véget nem érő hűségüket a "mágikus három betűvel" ellátott sportos Volkswagen modellek rajongói. GTI - tiszta bűvölet és izgalom. A sikertörténet folytatódik, az új Polo GTI már a rajtrácson áll. Hagyományosan ez a Polo sorozat legsportosabb modellje. Nagy nyomatékú elsőkerék-hajtásával, dinamikusan hangolt sportfutóművével és kifejező formatervével igazán kitűnik a tömegből. Ráadásul beváltja a kivételes menetdinamika és a kivételes mindennapi használhatóság ígéretét.

A legendás GTI találkozó a Wörthersee-tónál

A GTI-találkozó hosszú múltra tekint vissza. A GTI-rajongók először 1982-ben találkoztak az osztrák Reifnitz/Maria Wörth településen. Az évek során a rendezvény nemcsak az autórajongókat vonzotta, hanem az egyszerű, de erőteljes "GTI" mottó alatt igazi népünnepéllyé vált. Minden rendezvény négy napig tart, a Mennybemenetel előtti szerdától a következő hétvégéig. Az évente megrendezésre kerülő eseményről bővebb információ a következő weboldalon található: https://woertherseetreffen.at/.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.