Csermely és Társa Kft. Szolgáltatások

Az alábbi szolgáltatásokat biztosítjuk Önnek.

Unsere Marken- Szolgáltatások
an diesem Standort

 • Volkswagen
  • Értékesítés
  • Szerviz
 • SEAT
  • Szerviz
 • ŠKODA
  • Szerviz
 • CUPRA
  • Szerviz
 • Volkswagen Haszonjárművek
  • Szerviz
Gumikereskedés

Gumikereskedés

Márkakereskedésünkben számos gumimárka közül választhat az Ön gépkocsijához leginkább megfelelőt. Téli, nyári, személy és haszonjárművekre: Vredestein, Continental, Barum, Pirelli, Michelin... 87/580-650, a munkafelvételt vagy a 87/580-651, a raktárt kérje!

Benzinkút

Benzinkút

MOL-kút 500 m-re, SHELL-kút 700 m-re, AVIA-kút 400 m-re található.

Kávézó

Kávézó

Kávézónk ugyan nics, de ha kér, tudunk kávéval, üdítővel, ásványvízzel szolgálni. Igényét a munkafelvételen vagy a pénztárosunknál jelezze, s megajándékozzuk egy kávéval!

Kerékpár

Kerékpár

A közelben két kerékpárkereskedő is üzemel. Az egyiküknél tetőboxbérlés és kerékpárkölcsönzés is van. Kérésére elvisszük a kölcsönzőbe kerékpárért, míg autóját javítjuk, addig a várossal ismerkedhet!

Hozom-viszem szolgáltatás

Hozom-viszem szolgáltatás

Autóját elhozzuk otthonából vagy munkahelyéről és átvizsgálás, ill. javítás után vissza is visszük. Ha saját autójával jött, hazavisszük a mi autónnkal, míg az Ön autóját javítjuk.

Oldtimer

Oldtimer

Tekintse meg id. Csermely András úr 1948-as VW Bogarát, melynek ő a harmadik gazdája az 1980-as évek eleje óta.

Gépjármű forgalomba helyezés

Gépjármű forgalomba helyezés

A nálunk vásárolt VW gépjárműveket forgalomba helyezve, érvényes zöldkártyával adjuk át.

Autómentő

Autómentő

Cégünk szerződéses autómentő-szolgálattal áll ügyfeleink rendelkezésére. Új autó vásárlása esetén ajándékként 50 km-es körzetől a mi költségünkön behozzuk járművét szerivzünkbe. Budapestről is elszállítjuk kocsiját kedvezméyes áron. Az autómentő-szolgálattal kapcsolatos bővebb információkkal munkatársaink készséggel állnak szolgálatára a kereskedés központi telefonszámán: 87/580-650.

Autómosó

Autómosó

Naponta 8-16 óráig állunk rendelkezésére kézi autómosással, külső belső tisztítást vállalunk. A kárpittisztítást is megoldjuk.

Minőségbiztosítási tanúsítvány

Minőségbiztosítási tanúsítvány

Márkakereskedésünk 2003-ban megszerezte az ISO 9002-es minősítést. Volkswagen gyár – 2008-ban először – a legjobb 100 európai márkaszerviz-partnerét, köztük hazánkból egyedüliként a Csermely és Társa Kft.-t is Volkswagen Service Quality Award díjjal jutalmazta. Azok a Volkswagen hivatalos márkaszervizek kaptak ilyen kitüntetést, amelyek a szerviz-szolgáltatások minőségében és a vevőelégedettségi mutatók terén a legjobb eredményeket érték el. Ezt a díjat 2010-ben ismét elnyertük!

Rádió

Rádió

Gyári CD-s rádióját bármely más márkájú rádióra cserélheti nálunk. Segítünk választani is.

Étterem és Kávézó

Étterem és Kávézó

Étterem a közelben több is található. A Mayer Étteremben és a Balaton Szabadidőközpontban 900 Ft-ért napi menüt adnak. Mindkét étterem gyalog 5 percre van tőlünk. A városban további éttermek várják a kedves vendégeket, kívánságra bármelyikbe elvisszük Önt, míg autójára vár.

Villamos

Villamos

Autója villamos jellegű meghibásodásait is javítjuk, vagy villamos jellegű beépítéseit megoldjuk: rádió beszerelés, riasztó beépítése, biztonsági rejtett kapcsoló beépítése, vonóhorog elektronika bekötése stb.

Munkafelvétel telefonon

Munkafelvétel telefonon

A gépkocsi szervizelésével, karbantartásával, szervizidőpont egyeztetésével kapcsolatban munkafelvevő kollégáink telefonon keresztül is az Ön rendelkezésére állnak: 87/580-650.

Hitel ügyintézés

Hitel ügyintézés

Akár használt, akár új autót vásárol nálunk, többféle hitellehetőség közül választhat. Pl. a Merkantil Bank Rt., a Raiffeisen Lízing Rt., a Porsche Bank, Erste Leasing stb. lízing- és hitelajánlatait kínáljuk Önnek.

Környezetvédelmi vizsga

Környezetvédelmi vizsga

Márkakereskedésünk szervizében Ön gépkocsija környezetvédelmi (zöldkártya) vizsgáját is elvégeztetheti.

Kerék / Gumiraktározás

Kerék / Gumiraktározás

Téli- ill. nyári gumiját szívesen tároljuk, hogy ezzel is időt és fáradságot takarítsunk meg Önnek.

Tartozékok, kiegészítők

Tartozékok, kiegészítők

Különösen a biztonság, a kényelem, a sport és a ruházat területén bemutatótermünkben kiegészítők és tartozékok nagy választékával állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Biztosítási tanácsadás

Biztosítási tanácsadás

Biztosítási ügyekkel foglalkozó kollégánk szívesen válaszol kérdéseire. Új és használt autók átvételekor lehetősége van kötelező gépjárműfelelősség biztosítást és casco biztosítást is kötni.

Légkondícionáló berendezés javítása

Légkondícionáló berendezés javítása

Márkaszervizünkben gépkocsijának légkondicionáló berendezésével kapcsolatos karbantartási és javítási munkákat is vállaljuk.

Karosszéria műhely

Karosszéria műhely

Saját lakatosműhelyünkben autóját eredeti állapotába hozzuk helyre. Forduljon hozzánk bizalommal. Szakértelmünkben, a garanciában és korrekt árainkban nem fog csalódni.

Fényezés

Fényezés

A legmodernebb berendezésekkel felszerelt fényezőműhelyünkben kizárólag jó minőségű és környezetkímélő vízbázisú festékeket használunk. Kitűnő szakembereink a javítási munkákat kiváló minőségben végzik. A munkákra teljes garanciát vállalunk.

Jármű-átalakítás

Jármű-átalakítás

A Volkswagen Haszonjárművek szakszervizeként - felépítmény gyártó partnereinken keresztül - számos megoldást kínálunk haszonjárművek átalakításához, speciális felszereléséhez (pl. több hűtőkocsit is rendeltek már nálunk).

Mozgáskorlátozottak részére is

Mozgáskorlátozottak részére is

Ügyfélparkolónkban külön parkolási és bejárási lehetőséget biztosítunk mozgáskorlátozottak részére.

Munkafelvétel

Munkafelvétel

A gépkocsi szervizelésével, karbantartásával, szervizidőpont egyeztetésével kapcsolatban munkafelvevő kollégáink készséggel állnak az Ön rendelkezésére. Kérésére hazaszállítjuk Önt 15-20 km-es körzetben díjmentesen, így nem kell várakoznia a javítás, karbantartás ideje alatt.

Szélvédőjavítás

Szélvédőjavítás

Bármilyen márkájú autója sérült, törött szélvédőjét szakszervizünkben kicseréljük. Részleteket a munkafelvétellel egyeztessen: 87/580-650

Autóápolás

Autóápolás

Vállaljuk autója rendszeres ápolását is. A téli és nyári időjárási körülmények, a szennyeződések autója fényét tompítják. A fényezés minőségét,így autója értékét rendszeres ápolással megőrizheti, melyhez a szükséges ápoló- és tisztítószereket márkakereskedésünkben megtalálja, amennyiben Ön akarja elvégezni.

Bankautomata

Bankautomata

Fizetni bankkártyával is tud cégünknél. Ha Önnek olyan bankkártyája van, melyet nem tudunk fogadni, a közelben található az OTP és a K&H bankautomatája, ahová kivisszük Önt, ha kéri.

Műszaki vizsgáztatás

Műszaki vizsgáztatás

Márkakereskedésünk szervizében Ön gépkocsija műszaki vizsgáztatását is elvégeztetheti. Nem csak Volkswagen, Audi, Seat és Skoda, hanem egyéb márkák műszakiztatását is vállaljuk!

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.