Az új Golf Variant. Már eTSI (mild hibrid) motorral is!

Több Golf, mint valaha! Az új Golf Variant sokoldalú és dinamikus - épp, mint Ön! Kívül összetéveszthetetlenül Variant, belül pedig digitális szabadság, variálhatóság jellemzi, mint minden Golfot.
Golf 8 Variant

Az új Golf Variant számos különlegességgel rendelkezik – röviden máris bemutatunk hármat

Belső kialakítás és helykínálat

Igazán haladó szellemű. És nagyon praktikus.
 
Az új Golf Variant nagyvonalúan elégíti ki igényeit, legyen szó akár a helykínálatról, akár a digitális szolgáltatásokról. A szériafelszereltség részét képező digitális kombinált műszerfalon egy igazán nagy, 25,4 cm-es (10,25 colos) színes képernyőn jelennek meg az Ön számára fontos információk. Kiválaszthatja például a sebesség vagy a kilométer kijelzését, a navigációs térképet vagy a kedvenc rádióadóját. Így mindent könnyedén szemmel tarthat. És ha hátrafelé is vet egy pillantást, akkor meggyőződhet róla: a belső tér minden igényt kielégít a variálható hátsó üléssorával és tágas rakterével. 

Innovision Cockpit

Digitális szimbiózis, magasabb szintű funkcionalitás.

Az opcionális "Discover Pro" navigációs rendszerrel felszerelt digitális műszerfal Innovision Cockpit műszerfallá bővíthető. Ez azt jelenti, hogy a két 25,4 centiméteres (10 colos) képernyő összekapcsolhatóvá válik. Az így kialakított képernyőtartomány a klasszikus tartalmak - fordulatszámmérő, sebességmérő és kilométerszámláló - mellett további hasznos adatokat is megjelenít, mindezt áttekinthetőbben és részletesebben. A Home képernyőn okostelefonjának kedvenc funkcióit jelenítheti meg.

Travel Assist

Tartja Önnek a sávot, Másoktól pedig a távolságot.
 
Az opcionális "Travel Assist" kifejezetten hasznos vezetéstámogató rendszer a járműben. Egyetlen gombnyomásra támogatja Önt az egyhangú és fárasztó vezetési helyzetekben.*

A "Travel Assist" leginkább autópályán, valamint jól kiépített országúton tartja a sávot és a sebességet, közben pedig a követési távolságot is figyelembe veszi a járművünk előtt haladó forgalomhoz képest.
A kettős tengelykapcsolós váltóval együtt kényelmesen vezethet forgalmi dugóban és araszoló forgalomban egyaránt.* A rendszer határain belül. A járművezetőnek továbbá mindig készen kell állnia az asszisztensrendszer felülbírálására és nem mentesül azon felelőssége alól, hogy a járművet körültekintően vezesse.

*A rendszer határain belül. A járművezetőnek továbbá mindig készen kell állnia az asszisztensrendszer felülbírálására és nem mentesül azon felelőssége alól, hogy a járművet körültekintően vezesse.

Mild hibrid (eTSI)

A VW Golf 8-nak három eTSI változata (mild hibrid hajtás) debütál a világon. Benzinmotorokról van szó, amelyek 48 Voltos rendszerhez és 7 sebességes, kettős tengelykapcsolós váltóhoz (DSG) vannak csatlakoztatva.

48V-os indító generátor, 48V-os lítium-ion akkumulátor és a különösen hatékony TSI motorok legújabb generációja tökéletesíti a teljesítményt és jelentősen csökkenti az üzemanyag-fogyasztást. A mild hibrid hajtások 81 kW / 110 LE, 96 kW / 130 LE és 110 kW / 150 LE teljesítményűek. Minden eTSI erőteljes energia-visszanyeréssel rendelkezik (rekuperáció). A 48V-os rendszer lehetővé teszi a teljesen kikapcsolt belsőégésű motorral való „vitorlázást” is, ezáltal még több üzemanyag-megtakarítást lehet elérni, illetve csökkenti a károsanyag-kibocsátást. A motor újraindítása sokkal kényelmesebb a 48V-os rendszernek köszönhetően. Ezenkívül az eTSI kivételesen jó kigyorsítási teljesítményt kínál az elektromos rásegítésnek köszönhetően.

Akciós ajánlatunk Céges vásárlóknak, Állami intézmények, gazdálkodó szervezetek részére történő értékesítés valamint orvos-, ügyvéd-, gyógyszerész kamarai tagsággal vagy őstermelői igazolvánnyal rendelkező magánszemélyek részére: 

Golf Variant Life 110 LE-s eTSI mild hibrid motorral, 7 sebességes automata (DSG) váltóval:
                    9 791 500 Ft helyett most csak 7 637 370 Ft
                                (WLTP szerinti súlyozott vegyes fogyasztás: 5,3 l/100km)

Golf Variant Life 130 LE-s eTSI mild hibrid motorral, 7 sebességes automata (DSG) váltóval:
                    10 088 680 Ft helyett most csak 7 869 170 Ft
                                (WLTP szerinti súlyozott vegyes fogyasztás: 5,6 l/100km)

Golf Variant Life 150 LE-s eTSI mild hibrid motorral, 7 sebességes automata (DSG) váltóval:
                    10 219 490 Ft helyett most csak 7 971 202 Ft
                                (WLTP szerinti súlyozott vegyes fogyasztás: 5,7 l/100km)

Golf Variant Life 130 LE-s benzin motorral (NEM hibrid), 6 sebességes kézi váltóval:
                    9 161 690 Ft heylett most csak 7 146 118 Ft
                                (WLTP szerinti súlyozott vegyes fogyasztás: 5,5 l/100km)

Golf Variant Life 115 LE-s dízel motorral, 6 sebességes kézi váltóval:
                    10 006 710  Ft heylett most csak 7 805 233 Ft
                                (WLTP szerinti súlyozott vegyes fogyasztás: 4,6 l/100km)

Golf Variant Style 150 LE-s eTSI mild hibrid motorral, 7 sebességes automata (DSG) váltóval:
                    10 967 520 Ft helyett most csak 8 554 665 Ft
                                (WLTP szerinti súlyozott vegyes fogyasztás: 5,7 l/100km)

Porsche Finance Zrt. által nyújtott finanszírozás esetén további 300 000 Ft árengdmény !!!

Kérje részletes, egyedi ajánlatunkat ide kattintva!