Az új T-Cross

#MoreThan1Thing - Változatos és sokoldalú
T-Cross

Sokoldalú tehetség: az új T-Cross egyszerre funkcionális és alkalmazkodó. Vérbeli crossover-dizájnja, széles körű egyéni kialakítási lehetőségei és magas fokú mindennapos használhatósága révén a variálhatóság és a kompakt kialakítás tökéletes ötvözetét kínálja, röviden: kalandra termett – csaknem mindenfajta kalandra.

Erőteljes fellépés és kompakt crossover-formavilág


Emelje Ön is a mércét a T-Cross formáival! A progresszív vonalvezetést a motorházfedéltől egészen a hátsó lámpákig húzódó vállöv, a karosszéria tiszta élei és a megnövelt szabadmagasság határozza meg, még dinamikusabb megjelenést kölcsönözve a férfias SUV-modell számára.

Hangsúlyos terepes karakterét motorházteteje bemélyedései fokozzák tovább, amelyekkel még erőteljesebb és hosszabb hatást kelt. A SUV-modellekre jellemző, emelt üléspozíciójában Ön is "felülemelkedhet a dolgokon", az ablakok alacsonyan futó peremének köszönhetően pedig menet közben is zavartalan körkörös kilátást élvezhet.

Élvezze a T-Cross modern formáit és színvonalas kidolgozását! Kerékjáratai és oldalsó küszöbborításai fekete műanyag burkolatai szintén nagyban hozzájárulnak frissességet sugárzó megjelenéséhez, ami különösen érvényes a T-Cross hátulnézetére: a markáns fényvisszaverő-sávval és LED-technikájú lámpatestekkel kiformált farkialakítás garantáltan maradandó benyomást kelt.

A Style felszereltségi szint

Látható és tapintható kényelem
Az új T-Cross Style felszereltségi szintje magas színvonalú kényelemmel és számos, már alapkivitelben kínált igényes megoldással szolgál, mint például a LED-fényszórók, a sport-komfortülések, és a markáns, 17 col peremátmérőjű könnyűfém keréktárcsák.

A Life felszereltségi szint

Szálljon be és érezze jól magát!
A Life felszereltséggel egyből jól érezheti magát - olyan különlegességei, mint a légkondicionáló berendezés, a nagyvonalúan méretezett csomagtérpadlózat, a multifunkciós kormánykerék és a Plusz multifunkciós kijelző minden utat kellemes élménnyé avat.

Vezetői segédrendszerek

A T-Cross asszisztensrendszerei nagyobb vezetési komfortot biztosítanak és segítenek a kritikus helyzetek kezelésében vagy éppen megelőzésében. Még akkor is, ha nem mindig észleli ezen technológiák működését, jó érzés tudni, hogy számíthat rájuk.

Igazán élvezetes a T-Cross vezetése, amihez a praktikus vezetői segédrendszerek is nagyban hozzájárulnak, sok mindent egyszerűbbé és kényelmesebbé téve az autózás során. Ne sajnálja magától hosszú utazások során a még színvonalasabb kényelmet és engedje, hogy sűrű forgalomban is támogassák a vezetőasszisztensek.

Olykor valóságos türelemjáték a parkolás - jó, hogy az új T-Cross extrafelszereléseként rendelhető parkolási asszosztens rendszerei hatékony segítségként teszik szinte gyerekjátékká a manőverezést.

Tapasztalja meg az új T-Cross vezetési élményét és a vezetést segítő asszisztenseket, próbálja ki bemutató autónkat balatonfüredi márkakereskedésünkben. Ide kattintva jelentkezhet tesztvezetésre.

vagy keresse kollégáinkat a 87/580-650 telefonszámon.