Az új TAIGO Akár 8.028.600.- HUF tól elérhető !

Egy Új ARC
Taigo

Az új Taigo: azoknak, akik saját trendjeiket követik. Akik nem hódolnak be a változtatásoknak, hanem inkább ők maguk idéznek elő változást. Akiknek nemcsak stílusuk, hanem egyedi karakterük is van. És akik a mindennapi életben is megtalálják a rendkívüli dolgokat. Egy új arc...A Taigo már első pillantásra is sportos és modern megjelenésű. Egyik különlegessége: a jármű elejétől a Volkswagen logóig végighúzódó stílusos LED-es fénycsíkok, és ezek összekapcsolása a jármű lenyűgöző fényrajzolatú IQ.LIGHT LED-Mátrix fényszóróival*. A ködfényszórók a széles lökhárító oldalán helyezkednek el.

Image

R-Line a Feltünően Sportos     Az Uj Taigo R-Line tervezési, kényelmi és műszaki különlegességével kiváló minőségű felszereltséget biztosít a sportosság szerelmeseinek - a markáns külső és belső megjelenésért. 

További információért keresse fel Balatonfüredi kereskedésünket ahol kollégáink szívesen adnak további információt. 

Tesztvezetés bejelentkezés : 06 87 580 650

ImageAz utakon a lényegre kell összpontosítani. Az alapfelszereltségben elérhető Digital Cockpit kombinált digitális műszerfal egy nagy felbontású, 20,32 cm-es színes képernyőn mutatja Önnek a megszokott tartalmakat, pl.: a fordulatszámmérőt és a kilométer-számlálót. A Pro digitális műszerfal 26,04 cm-es kijelzője egyedi igényeinek megfelelően alakítható. Megjelenítheti például optikailag a vezetői asszisztensrendszereit is, vagy válassza a navigációs térkép és a médiarendszerek kombinációját - mindezt igényes grafikai és animációs megoldásokkal.